Er du den nye SoMe-ansvarlige for Bizzy i sommer?

Vi ser nå etter tre unge SoMe- eksperter til å lage, poste og følge opp engasjerende innhold til appens kanaler i sommerferien. Innholdet kan være foto, film, animasjon, grafisk materiale eller noe annet du mener passer. Det viktige er at det holder høy kvalitet og er i tråd med appens visuelle profil og etiske retningslinjer.

Det du lager skal øke antallet følgere i SoMe og få unge til å laste ned appen. Du får også ansvar for å produsere og gjennomføre noe annonsering i perioden. En liten del av stillingen innebærer også å holde appen oppdatert, noe vi vil gi deg full opplæring i.

Vi søker deg som er kreativ, initiativrik, ansvarsfull og som byr på deg selv. Du må være god til å lage innhold som skiller seg ut og ha teft for kommunikasjon.

Vi tilbyr tre spennende og morsomme stillinger på to uker hver i sommerferien. Periodene er 29.juni – 12.juli, 13.juli – 26.juli , 27.juli – 9.august. Det vil bli gitt opplæring i perioden 23 – 26 juni. Lønn er fastsatt til 6000kr for perioden på to uker. Vi forventer at du jobber hjemmefra i perioden.

Send oss forslag til to Instagram-poster og en kort videosøknad hvor du forteller oss hvem du er, hvorfor akkurat du bør få stillingen og hva du ønsker å gjøre i sosiale medier for Bizzy. Husk også å si hvilken arbeidsperiode du ønsker og hvordan vi kan kontakte deg.


Last opp videosøknaden her!

Søknadsfrist er 5.juni 2020.

Ta kontakt med Ida Moen på 98630007 om du har spørsmål om stillingen.