Bizzy har siden lansering vært appen for alt fra kino, konsert, tegnekveld, neonparty, teaterforestillinger, danseworkshop, LAN-party eller en fotballkamp. 

I lys av Covid-19 situasjonen legger vi nå inn kun digitale eventer i appen.

Appen er åpen for det meste ungdom mener er relevant og bra og vi ønsker å høre fra deg om du planlegger noe du mener passer i Bizzy. 

Vi har noen kriterier vi vektlegger når vi velger eventer til appen: 

Bizzy skiller mellom en aktivitet og et event. Det vil si at en fotballtrening, dansekurs eller en ordinært åpen svømmehall eller pub ikke regnes som et event. Men om det holdes et beach party i svømmehallen eller arrangeres konsert eller brettspillkveld på puben eller fritidsklubben kan dette være et event i bizzy. 

Så om du har et digitalt tegnekurs, en livestream av en konsert, et foredrag eller noe annet spennende ta gjerne kontakt med oss.

Aldersgrupper og aldersgrenser 

I bizzy sorterer vi i tre aldersgrupper: 13-15 år, 16-18 år, 18-21 år. Si gjerne noe om hvilken aldersgruppe du mener ditt event passer for, om det er 18års aldersgrense og om det da finnes vergeordning. 

Hvordan får du rabatt på ditt event? 

Bizzyrabatten fungerer slik at Viken fylkeskommune betaler tilbake rabatten til arrangøren.  For at vi skal kunne gi rabatt på ditt event inngås det et individuell avtale med BizzyAdministrasjonen. For å få en rabatt kreves det at du kan sende en faktura.

Å gi en rabatert billett er ikke en forutsetning for å få et event iappen, og vi tar gjerne imot informasjon om gratiseventer også.